::Snow Pink::
D'Owner!



Entries About Linkies Word

Be like a flower that give its fragrance even to the hand that crushes it- Ali Ibn Abi Talib


Talk-Talk!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Your Name
Others:   



Ujian


Salam alayk peeps. Alhamdulillah dapat curi masa nak hapdet belog ni.
muheheh. okay back to the topic today! hah. dalam hidup ni manusia
mana je tak diuji kan? kena kutuk belakang dekat twitter tu biasa lah.
haha. padahal benda simple but sampai boleh tweet. takpa lah, mulut
orang mana boleh tutup. takkan kita nak pi tampal paster pulak kan.
but setiap apa yang jadi ada hikmah. mungkin untuk aku lebih kuat,
untuk didik aku sabar jalani ujian sekecil tu. even kecil tapi nangis lama
jugak lah. haha, sorry to say aku lemah bab ni, if tak suka boleh je cakap
depan aku. boleh settle. itulah manusia, depan baik belakang Allah je tahu.

No worries baby! aku down dua tiga hari ja. thanks to ria and wani sebab
selalu jadi pendengar setia aku, selalu bagi semangat, tanpa korang gelap 
dunia aku. nah lanje gambar awek cun ciked!

Nah lanje catu!

And tak lupa jugak dekat kawan matriks sorang tu. dia selalu ingat aku
lupa dia ja padahal aku tunggu je text dia. takda text pun. hurm, act takda
niat pun nak lupa mira but im deeply miss you baby! T_T haih. 
 rindu sangat kenangan matriks. still takeh move on! 
 Miss you dear
weh serius nak qeyau! arghh. memang takleh move on utk rindu hampa.
even kat sini ada kawan lain, tp tak pernah lupa hampa. 
rumet dulu. rindu sangat! Lin, Alya, ifaa.. miss you!

Tapi.., jarak bukan penghalang utk kita berhubung even kita dah jauh.
Miss u ozz! *lap ayaq mata*
Okay actually esk ada presentation PABK dan ICT. jadi aku dah kena study.
Hope our friendship last forever! 

Miraaaa, nak jerit! I MISS YOU!! :'(
Love, 
Siti Nur Fatini