::Snow Pink::
D'Owner!



Entries About Linkies Word

Be like a flower that give its fragrance even to the hand that crushes it- Ali Ibn Abi Talib


Talk-Talk!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Your Name
Others:   



New look!


Salam Alayk! Hai peeps. ya Allah sakitnya tangan,mata,badan edit
blogskin ni. ahahaa. rabak! tapi alhamdulillah dengan berkat kesabaran aku, dapat
jugak aku edit. walaupun muka sekarang dah macam orang gila hadap code. em
tak tau lah kan macam mana programmer yang dok hadap berbillion code setiap
hari tu. ahaha ! puas hati sebab dapat edit ni. mana tak puas sebab blog ada lagu. code
blogskin yg lama banyak error. haih geram lak aku. hmm. 

Okay just straight to the topic. act bukan saja nak hapdet pasal blog baru, tp
nak cerita la jugak life aku sbg kaunselor to be kat UUM nih kan. hm hmm. 
masha Allah, aku rasa kat sini aku diuji dengan macam-macam. kena sabar je lah.
sebab setiap orang ni macam-macam ragam kita kena hadap. Allah je tau cemana sakitnya
apa aku rasa. tp this is life! kemon lah! cakap kaunselor tp lembik tkleh jgk! setiap apa
yg jadi ada hikmahNya! yes! ada hikmahNya. so nini..kuat untuk teruskan hidup!
Aiceh NINI? WHATT? LEMBUTNYA NAMA! pheew act sejak kenal bang kemal
dia ubah nama aku jadi nini. bahaha. so masuk uum ja aku terus bahasakan diri aku nini
sebab aku dah BERUBAH JADI AYU! ayu sleeping ayu sleeping~ haha gila dah sb
edit code ni. haish, tp tk kisah lah nak panggil tini pun. semua nama aku! seemuaa
aku punya ! bahaaha

well, act aku ingat nak buat esaimen malam ni tp hmm, disebabkan geram tgk blog aku
ni tak cantik, aku pi edit sampai lah ada rupa sikit! tu pun nak cari blogskin SEKSA
namateyyy! nasib dan siap malam ni. hmm. 

Okay. dah tak larat bebel~ entry yang seterusnya akan diupdate secepat mungkin.
Hiks. Okay peeps! tata! 

Selamat malam :*