::Snow Pink::
D'Owner!



Entries About Linkies Word

Be like a flower that give its fragrance even to the hand that crushes it- Ali Ibn Abi Talib


Talk-Talk!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Your Name
Others:   



Menghilang?

Salam alayk! 
Hai there. haish, kakunya nak menaip. lama sangat tak menaip ni.
hehe, btw banyak banyak banyak benda dah berubah dalam hidup
aku. first, aku bebasss matrikss woii. aha, penjara KMS tapi penuh dengan
kenangan tu dah ajar aku banyak benda. so dah matang sikit lah, tak jadi
budak2 dh. hahaha. opss. bnyak gelak pulak sekarang. and for sure nama aku pun
dah bertukar. memang la masih guna nama tini tu. tapi ada la sorang mamat ni panggil
aku "nini". haha. *tutup muka. ntah mana dia suka dgn nama tu.

hmm. apa lagi nak citer? hish mmg kaku la. haa bulan 9 ni 
in shaa Allah akan masuk U. menempuh alam DEGREE lak. 
ya Allah, kuatkanlah aku. hmm. 

Okay tu je kot. mood tk smpai lagi. hahaha. okay chau !