::Snow Pink::
D'Owner!



Entries About Linkies Word

Be like a flower that give its fragrance even to the hand that crushes it- Ali Ibn Abi Talib


Talk-Talk!



Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Your Name
Others:   



2015? Whoaa !

Bismillahirahmanirahim.
Assalamualaikum and hai peeps!Pheww. My blog full of sarang labah labah ! 
whooa. haha. by the way, my last update last year and for sure there are a lot of
story that i wanna share! Hmm. bajet speaking. okay. first of all. about muet? haha.
alhamdulillah. gua lepas band 3 je. hmm. tp tetap bersyukur, nk dapat band 3 boleh
terberanak tau! bahaha. as long as i can enter univrsity ths year is okay kot. ok for sure
aku busy sangat dgn hidup di matrik, assignment,quiz.tutorial and so on, dah cukup
buat hidup aku sengsara. tapi tapi. jgn give up dude! apa yg jadi ada hikmahNya. 
klau tak masuk matrik,tkdela jumpa dgn fira yg gila gila tu, mira gajah and other
kawan kawan yang gila sewel macam aku. Btw. hidup di sini byk ajar aku erti
kehidupan,persahabatan, berdikari and etc. 

Me and my broken heart? bahaha. broken lagi ke? for sure i can
move on! setelah gua kecewa dengan mamat tak guna yg pernah gua
update di entry yg lama2 tu, kahkahkah. terasa bodohnya dulu.tp
takpe. gua dah jumpa cinta yang hakiki dan abadi, who? Allah !
And i found my mr-istikharah-to-be merangkap husband-to-be
Sape? biarlah rahsia. Allah jela tahu. aku mana tahu. tapi kau tetap
bertakhta di hati aku. pftt. bila budak kasar berbicara. haaha. 
geli aku. but now! aku dah matang! matang and berfikiran jauh.
pengalaman mendewasakan. dan semoga apa yang aku rancang
pada masa depan, akan tercapai. 

Fuhh. penat tangan menaip. btw ada assignment nak buat so i have to stop
typing. Doakan aku dan kawan2 4flat this sem! semga Allah merahmati
kita semua. Assalamualaikum :)

Lots of love,
Nini 

Jika cintaku seperti padang pasir,pastinya pasir sahaja
yang dapat dilihat olehmu.
Jika cintaku seperti lautan, pastinya tidak engkau
temui daratan.
#KAMN